Top

BERAL Beral Uni-Glue PU speed zwart 5min - BL-31095

  • BERAL Beral Uni-Glue PU speed zwart 5min - BL-31095
14,50
11,98 excl. BTW

BERAL Beral Uni-Glue PU speed zwart 5min - BL-31095

Uni-Glue PU-speed 5min is een 2-componenten snellijm voor snelle verbinding en reparatie van metaal, hout en vooral kunststoffen.

Duurzame verbinding van metaal, hout en plastic. Uni-Glue PU-speed wordt gebruikt voor de effectieve reparatie van gebroken plastic onderdelen (thermoplasten en thermosets), bumpers, spoilers, koplampen, spiegelkappen. Uni-Glue PU-speed druppelt niet, het is bestand tegen wer en veroudering. Na ongeveer 30 minuten is het herbewerken zoals slijpen, boren en schuren mogelijk.


Gebruiksaanwijzing: Reinig de lijmoppervlakken grondig met een goede ontvetter. Uitstekende resultaten worden bereikt door mechanisch ruwen van het kleefoppervlak. Draai de kap los, stek de mengmondstuk in en draai hem vast en verwijder de eerste 2G als ze nog niet gemengd zijn. De ingestelde tijd wordt verkort bij hoge temperaturen. De werkstukken samenvoegen en fixeren. Na gebruikt kunt u de menger laten zitten en bij volgend gebruik verwijderen. Aangebroken patroon koel bewaren en zo spoedig mogelijk opgebruiken.

Extra info:

  • Handvast binnen 15minuten
  • Positioneringstijd ca. 5 minuten
  • Verwerkingstijd na ca. 40 minuten
  • Volledige uitharding: 24 uur
  • Temperatuur: -40°C tot +140°C

Artikelnummer: BL-31095

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code